Leica Viva GS14 GNSS

Κατηγορία:

Περιγραφή

Δυναμικός & ευέλικτος, ό,τι χρειάζεται κάθε επαγγελματίας

Ο δέκτης GS14 GNSS είναι ο συνδυασμός ενός ευέλικτου, έξυπνα σχεδιασμένου δέκτη και ενός δυναμικού δέκτη, με πολλαπλές δυνατότητες.

Συμβατός με τα συστήματα Glonass, Galileo, ανταποκρίνεται με ακρίβεια σε κάθε είδους εφαρμογή. Ο συνδυασμός GSM & UHF radio σε μία συσκευή, ενσωματωμένη στο δέκτη σας δίνουν ακόμη περισσότερη ανεξαρτησία – ευελιξία και σας βοηθούν να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε εφαρμογή.

Υποστηρίζει  REAL TIME εφαρμογές καθώς και τις βασικές διαδικασίες – μεθοδολογίες μετρήσεων σχετικού (διαφορικού) προσδιορισμού θέσεων με χρήση προγραμμάτων Post Processing.

Διαθέτει 120 κανάλια σε 2 συχνότητες L1 και L2 με ταυτόχρονη λήψη από 60 δορυφόρους. Ο δέκτης εκτελεί μετρήσεις φάσης και στα δύο φέροντα κύματα συχνοτήτων L1 και L2 και μετρήσεις κωδικών C/A και Ρ στην L1 και L2 συχνότητα και έχει τη δυνατότητα χρήσης των σημάτων των συστημάτων Galileo .

Για ποιους λόγους υπερέχει και αξίζει να τον αποκτήσετε:

 • Δυνατότητα συνεχούς αναβάθμισης. Η τεχνολογία και οι ανάγκες σας αλλάζουν συνεχώς για αυτό φροντίζουμε να έχετε πάντα την επιλογή να εργάζεστε σύγχρονα. Αυτό που δε σας χρειάζεται σήμερα, αύριο μπορεί να είναι απαραίτητο. Με τον GS14 είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αποκτήσετε νέα, αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά χωρίς να επωμιστείτε από την αρχή περιττά κόστη.
 • Υποστηρίζει τα σημερινά – GPS/ GLONASS  και τα μελλοντικά σήματα GALILEO.
 • Intenna – εσωτερική κεραία (πατενταρισμένη τεχνολογία της Leica) που καταργεί τις εξωτερικές κεραίες (GSM, UHF).
 • Ενισχυμένη διαλειτουργικότητα με γεωδαιτικούς σταθμούς Leica.  Δυνατότητα να χρησιμοποιείτε οποιονδήποτε γεωδαιτικό σταθμό της Leica (και συγκεκριμένα μοντέλα άλλων κατασκευαστών) με το χειριστήριο του δέκτη GS14 μέσω σύνδεσης Bluetooth ή καλωδίου.
 • Χρήση του δέκτη ως Smartstation & Smartpole (πατέντες της Leica).
 • Δυνατότητα χρήσης διαφορετικών συσκευών επικοινωνίας, ανάλογα με τις ανάγκες σας (GPRS, UHF) στο δέκτη για ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ του δέκτη και μόνιμων σταθμών αναφοράς – δικτύων ή σαν κλασσικό ζευγάρι base – rover.
 • Ενσωματωμένος web server, που επιτρέπει την πλήρη διαχείριση μέσω μοντέρνας διαδικτυακής πλατφόρμας (web interface) με αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας τον ως base να καταργείται, αν θέλουμε, η χρήση χειριστηρίου (απευθείας σύνδεση και διαχείριση του δέκτη με Η/Υ).
 • Αξιοπιστία: Χάρη στην τεχνολογία SmartCheck εξασφαλίζεται ο συνεχής έλεγχος της ποιότητας της θέσης που σας απαλλάσσει από το άγχος να επαληθεύετε τις μετρήσεις σας, επαναλαμβάνοντας τις. Κατά συνέπεια, έχετε απόλυτη ακρίβεια μετρήσεων. Κανένας άλλος δέκτης στην αγορά δεν σας εξασφαλίζει αυτόματα κάτι παρόμοιο.
 • Η τεχνολογία SmartTrack εγγυάται την αδιάλειπτη, υψηλής ποιότητας λήψη σήματος και δυνατότητα επίλυσης σε μεγάλες βάσεις (≥50km) με αποτέλεσμα τη διαθεσιμότητα του δέκτη ακόμα και σε δύσκολο, απαιτητικό περιβάλλον.
 • Η τεχνολογία xRTK είναι άλλη μία καινοτομία της Leica για ακριβείς μετρήσειςεκεί που δεν θα τολμούσατε να χρησιμοποιήσετε GPS. Οι αλγόριθμοι του πανίσχυρου λογισμικού Smartworx Viva επιτρέπουν την επίλυση (fixed position) με ακρίβεια εκεί που οι άλλοι αδυνατούν να μετρήσουν (αποδεδειγμένα 50% περισσότερες fixed positions από οποιονδήποτε άλλον δέκτη σε δύσκολες συνθήκες, π.χ. κοντά σε δέντρα, με ακρίβεια μέχρι 10εκ και αξιοπιστία 99,99%).
 • Δυνατότητα επιλογής Smartworx Viva ή Smartworx Viva LT, ανεπτυγμένο από τη Leica,  με την πληρέστερη οδοποιία, ογκομετρήσεις, πολλές και πλήρεις εφαρμογές και λειτουργίες που συνεχώς αναβαθμίζονται.
 • Δυνατότητα να δουλέψει ως σταθμός βάσης (Base) χωρίς χειριστήριο και να καταγράφει πρωτογενή δεδομένα (raw data & RINEX) την ίδια στιγμή που λειτουργεί ως Base ή Rover.
 • Aνθεκτικότητα κατασκευής σύμφωνα με το πρότυπο IP68.
 • Δυνατότητα επιλογής πληκτρολογίου CS10 ή CS15 (πλήρως αλφαριθμητικό) με ενσωματωμένη 2Mp κάμερα για «αποτύπωση» της υφιστάμενης κατάστασης και «σύνδεσης» της εικόνας με τα ταχυμετρικά σημεία.
 • Δυνατότητα σύνδεσης με το γραφείο μέσω Internet για αμφίδρομη αποστολή στοιχείων, μέσα από το λογισμικό του δέκτη μέσω του προγράμματος Leica Exchange (Smartworx Viva).
 • Δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου του δέκτη από εξειδικευμένο τεχνικό για επίλυση προβλημάτων επί τόπου στο πεδίο μέσω του Leica Active Assist.

Επισκεφθείτε το microsite

Δείτε περισσότερα για τον δέκτη Leica Viva GS14 GNSS