Τεχνική Υποστήριξη

Στόχος της εταιρίας μας δεν είναι μόνο η εξυπηρέτηση πελατών στην σωστή επιλογή εξοπλισμού αλλά η περεταίρω υποστήριξη αυτών, με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητάς τους.
Η μακροχρόνια εμπειρία μας στα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε, μας έχει δώσει άριστη τεχνολογική κατάρτιση να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε αίτημα αφορά την χρήση, λειτουργία και μέγιστη αξιοποίηση του εκάστοτε προϊόντος.
Παρέχουμε συνεχή και άμεση δωρεάν εκπαίδευση στους πελάτες μας είτε τηλεφωνικά/e-mail, είτε με άμεση επικοινωνία στα γραφεία μας.

Service

Υπεύθυνη για τις επισκευές των προίόντων Leica είναι η συνεργάτης εταιρία Metrica A.E.
Στην Metrica A.E. λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένο τμήμα επισκευών, ικανό να καλύψει κάθε ανάγκη συντήρησης ή επισκευής του τοπογραφικού σας εξοπλισμού Leica, από απλό χωροβάτη έως και τα τελευταία, υψηλής τεχνολογίας GPS και Γεωδαιτικούς σταθμούς.
Από τις 12 Δεκεμβρίου 2006 απόκτησε την επίσημη πιστοποίηση της Leica Geosystems AG για το εργαστήριό της. Πλέον ανήκει στο επίσημο δίκτυο των 130 περίπου πιστοποιημένων εργαστηρίων σε ολόκληρο τον κόσμο που κατέχουν τον τίτλο:

Authorized Service Center of Leica Geosystems AG

Τονίζουμε δε πως τον συγκεκριμένο τίτλο, στην Ελλάδα, κατέχει μόνο η METRICA A.E.

Ενοικίασεις

Η εταιρεία μας ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της οργάνωσε πλήρες τμήμα ενοικίασης εξοπλισμού. Διατίθεται προς ενοικίαση ο παρακάτω εξοπλισμός:
1. Γεωδαιτικός δέκτης GPS GS08 plus με χειριστήριο CS10.
Διατίθεται προς ενοικίαση πλήρες σύστημα GPS διπλής συχνότητας με όλο τον παρελκόμενο εξοπλισμό. Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες επίλυσης δεδομένων σε εφαρμογές στατικού εντοπισμού.
2. Γεωδαιτικός σταθμός TS02 plus.
Διατίθεται προς ενοικίαση πλήρες σετ γεωδαιτικού σταθμού της σειράς Flexline με δυνατότητα μέτρησης χωρίς πρίσμα.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για ενημέρωση διαθεσιμότητας και κράτηση του εξοπλισμού.
• Οι χρεώσεις γίνονται ανά ημέρα
• ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση στη χρήση του εξοπλισμού
Ειδικές τιμές για μακροχρόνιες ενοικιάσεις