Leica ScanStation C10

Κατηγορία:

Περιγραφή

Tο Όλα σε ένα Laser Scanner για κάθε εφαρμογή

Το ScanStation C10 συγκεντρώνει χαρακτηριστικά που το καθιστούν τόσο παραγωγικό και ακριβές όσο λειτουργικό και φιλικό στο χρήστη.

Η εξαιρετική του απόδοση και λειτουργία τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους το κατατάσσει σε ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο αποτελεσματικά όργανα για τοπογραφικές εργασίες και εφαρμογές παρακολούθησης μικρομετακινήσεων.

Η παραγωγικότητα του ScanStation C10 οφείλεται σε χαρακτηριστικά όπως το νέο Smart X-Mirror™ που επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν full-dome scans
σε μερικά μόνο λεπτά με τη χρήση του spinning mirror.
Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από το φιλικό στους τοπογράφους περιβάλλον, το on board total station-like control ή τη χρήση ενός laptop για την οπτικοποίηση των δεδομένων και την επεξεργασία τους.

Η πλατφόρμα του ScanStation C10 περιλαμβάνει τις περισσότερες δυνατότητες και την καλύτερη τιμή σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο ενός laser scanner.

HDS_C10_Versatility_pic_90x90 Ανεπανάληπτη προσαρμοστικότηταΤο ScanStation C10 συνδυάζει την όλα-σε-ένα φορητότητα με την δυνατότητα για όδευση, οπισθοτομία ή χρήση των σκαναρισμένων στόχων για μέγιστη ευελιξία.Το πλήρες field-of-view 360 x 270, η υψηλή ακρίβεια, το μεγάλο εύρος σάρωσης (300m @90% ανακλαστικότητα), και η μεγάλη ταχύτητα σάρωσης (50k pts/sec) κάνουν το ScanStation C10 το πιο ευέλικτο scanner στη βιομηχανία.
HDS_C10_Productivity_pic_90x90 Αύξηση της παραγωγικότηταςΤο ScanStation είναι πιο γρήγορο από τον προκάτοχό του ScanSation 2 με πολλούς τρόπους. Εκτελεί full dome σαρώσεις μέχρι 10 φορές πιο γρήγορα – τώρα, λιγότερο από 2 λεπτά για ένα τυπικό δωμάτιο. Επίσης εκτελεί γενικές 360 και εστιασμενες σαρώσεις χώρων γρηγορότερα, είναι εύκολη και γρήγορη η ρύθμιση και μετακίνησή του, επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν στόχους, να κάνουν την εγγραφή και γεωαναφορά των δεδομένων γρηγορότερα και να ελέγχουν τα αποτελέσματα των σαρώσεων ακόμα πιο γρήγορα.
HDS_C10_CostSavings_pic_90x90 Μειωμένο κόστοςΤο ScanStation είναι εύκολο στη μάθηση με total station-like interface, onboard γραφική έγχρωμη touch screen οθόνη. Είναι επίσης αναβαθμίσιμο, χρησιμοποιεί τις μπαταρίες των γεωδαιτικών σταθμών, και λιγότερα παρελκόμενα – όλα αυτά συμβάλλουν στο μειωμένο κόστος του συστήματος.
HDS_C10_CostSavings_pic_90x90 Περιβάλλον φιλικό στο χρήστη (όπως και στα TPS)Το Leica ScanStation C10 υποστηρίζει τις standard ροές εργασίας στο πεδίο με ένα πλούσιο, φιλικό (όπως σε TPS) περιβάλλον. Ευκολία στην εκμάθηση της λειτουργίας touch screen.
HDS_C10_RealTime_StreamingVideo_pic_90x90 Ενσωματωμένο real-time streaming video με zoom για γρήγορη και ακριβή επιλογή των στόχων που θα σαρωθούν. Η auto-adjusting, εσωτερική, υψηλής ανάλυσης camera μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για texture mapping των point clouds.
HDS_C10_SmartX-Mirror_pic_90x90 Smart X-Mirror™ designO καθρέφτης αυτόματα γυρίζει γρήγορα  360º x 270º, εκτελεί πλήρους κώνου σαρώσεις και ταλαντώνεται για αποτελεσματικές σαρώσεις στόχων. Η ίδια λειτουργία Smart X-Mirror αυτόματα ευθυγραμμίζει την εσωτερική κάμερα για γρήγορο και ακριβές texture mapping των point clouds.
HDS_C10_Compatibility_pic_90x90 Συνεργασία με τα συμβατικά τοπογραφικά όργανα (TPS, GPS)Προσαρμόστε τον αντάπτορα υποδοχής της Leica GPS SmartAntenna ή για πρίσμα, ή χρησιμοποιήστε το χωρίς αντάπτορες για overhead σαρώσεις χωρίς εμπόδια.
η ενσωματωμένη laser κέντρωση και η υποδοψή του τρικοχλίου παρέχουν επιπρόσθετη συμβατότητα με όλες τις διαδικασίες και τα διαθέσιμα από τη Leica παρελκόμενα.

Φυλλάδιο

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Δείτε εφαρμογές που έχουν ολοκληρωθεί με την τεχνολογία LASER SCANNING